Laminált padló

A mai, modern laminált padlók már nagyon korszerű, egészségtudatos gyárakban készülnek, és bizony szépségük, a felület fahatása igencsak vetekszik olykor a valódi fafelületek kinézetével.

Első érv a mai, újgenerációs laminált padlók mellett mindenképpen a szépségük, a kellemes, és rendkívül változatos felületeik. Ma már egy laminált padlóval is különböző stílusokat jeleníthetünk meg: akár a loft, a minimál, a klasszikus vagy éppen a vintage stílus áll közel a személyiségünkhöz, biztosan megleljük a kínálatból a színben, árnyalatban, textúráltságban oda illő, a környezetbe passzoló típust. Mivel rendkívül könnyen tisztán tartható, és antisztatikus felületének köszönhetően nem vonzza a port, ezért allergiások számára is bátran merjük ajánlani!

A fapadlókkal szemben, a laminált padló nem fog sohasem összeszáradni, megrepedezni az idő múlásával – mivel ennek csak az alsóbb rétegei tartalmaznak fát, azt is préselve, a felső rétege viszont műanyag, és erre jön még a dekorréteg. Magas kopásállósággal bír – persze, mindegyik márka és modell más és más, ezért bemutatótermünkben érdemes kifejezetten felhívni rá az értékesítő munkatársak figyelmét, ha kiemelten magas kopásállósággal rendelkező verziót szeretnénk – legyen az előszoba, forgalmasabb nappali, de akár más, közületi helyiség.

A mai laminált padlókkal már szinte gyerekjáték a burkolás, hiszen klikkes rendszerüknek, speciális kialakításuknak köszönhetően különösebb előkészítés nélkül igazán egyszerűen telepíthetőek. Akár a már meglévő, korábbi melegburkolat felületére is le tudjuk rakni a laminált padlót, hiszen a beépítési magasságuk kicsi, általában nem több mint 10 milliméter.

A népszerű laminált padlókból nagy választékkal rendelkezünk, tekintse meg személyesen kínálatunkat!

Sok szeretettel várjuk bemutatótermünkben!