1
2
3
4
5
6
1

2

3

4

5

6

Pár szó rólunk

A Dunántúl-szerte hat telephellyel rendelkező Konzumgres Kft. központja a Pécsett található FONTE Otthon Centrum. Emellett Balatonfüreden, Keszthelyen, Marcaliban, Nagyatádon és Várpalotán várják a vevőket üzleteink.

Telephelyeinken az általunk forgalmazott építőanyagok széles skálájának bemutatására törekszünk. A közel 800 m2 alapterületű FONTE Otthon Centrumban csempék, padlólapok, parketták, laminált padlók, burkolási segédanyagok, kádak, zuhanyzók, szaniterek és fürdőszobai kiegészítők kínálatából választhatnak vevőink.

Valamennyi üzletünk rendkívül széles és folyamatosan bővülő választékkal, az egyedi igények kielégítésével, változatos akciókkal, szaktanácsadással, 3D látványtervezéssel (Visoft), vevőorientált és segítőkész eladókkal, illetve további szolgáltatásokkal áll a magánszemélyek és a kereskedelmi partnerek rendelkezésére.

Az egyedi igények gyors kielégítése érdekében cégünk jelentős raktárkészlettel rendelkezik: több csarnokban és nyitott raktárakban is tároljuk az építőanyagokat, burkolatokat, szanitereket.